آغاز مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک رئیس قوه قضائیه: نمی‌شود برای کل کشور یک نسخه پیچید عراقچی در پیامی به لاریجانی تبریک گفت
سرخط خبرها

آخرین جزئیات پرونده فساد در فوتبال | ۱۸ نفر تحت تعقیب قضائی هستند

  • کد خبر: ۲۴۱۳۴۹
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
آخرین جزئیات پرونده فساد در فوتبال | ۱۸ نفر تحت تعقیب قضائی هستند
رئیس‌کل دادگستری استان کرمان در تشریح جزییات آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال گفت: در رابطه با پرونده فوتبال مس رفسنجان تاکنون در مجموع ۱۸ نفر تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی روز شنبه افزود: از ۹ نفر احضار شده در پرونده فساد فوتبال در حال حاضر ۲ نفر مسئولان سابق فدراسین فوتبال در بازداشت به سر می‌برند و هفت متهم دیگر با قرار‌های متناسب آزاد شده اند که در دسترس دستگاه قضایی هستند.

وی ادامه داد: همچنین برای ۹ نفر دیگر مهلت زمانی چند روزه تعیین شده تا برای ارائه توضیحات و انجام تحقیقات بیشتر به دستگاه قضایی مراجعه کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه این پرونده در دستگاه قضایی استان کرمان در حال رسیدگی است، بیان کرد: برخی از افراد پرونده ساکن تهران هستند و درخواست داشتند که نیابت قضایی به تهران داده شود و اعطای نیابت به شهر دیگری طبق نظر قاضی محترم رسیدگی کننده عمل خواهد شد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با اشاره به اینمه افرادی در این پرونده تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند که به تفکیک اعلام می‌شود افزود: ۶ نفر از متهمان مربوط به اهالی رسانه و از رسانه‌های مجازی، مکتوب و مباحث و موضوعات ورزشی فعال هستند و در حال حاضر از رسانه ملی کسی به عنوان متهم در این پرونده نیست.

حمیدی ادامه داد: تا امروز سه نفر از اصحاب رسانه به دستگاه قضایی مراجعه کرده اند و پس از ارائه توضیحات و با قرار‌های قضایی مناسب آزاد شده اند و سه نفر دیگراز اهالی رسانه نیز به عنوان مطلع به دستگاه قضایی دعوت شده اند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه تاکنون پای سه باشگاه لیگ برتری به این پرونده باز شده است، گفت: در حال حاضر ۲ نفر از مسئولان سابق باشگاه مس رفسنجان نیز تحت تعقیب قضایی قرار دارند که با قرار تامین مناسب آزاد هستند.

وی ادامه داد: ۲ نفر از مدیران عامل سابق و فعلی باشگاه‌های لیگ برتری نیز از متهمان این پرونده هستند که آنان نیز با قرار متناسب آزاد شده اند.

حمیدی با اشاره به اینکه هم اکنون ۲ نفر از مسئولان سابق فدارسیون فوتبال در بازداشت به سر می‌برند، بیان کرد: در این پرونده هشت نفر از مسئولان فعلی و سابق فدراسیون فوتبال متهم هستند که از برخی از آنان تحقیقات انجام شده و برخی دیگر قرار است طی روز‌های آینده به دستگاه قضایی مراجعه کنند.

وی ادامه داد: آنچه که در دستگاه قضایی استان کرمان اهمیت دارد دقت در رسیدگی به این پرونده همراه با سرعت است و در نهایت آن چیزی که قابل ارائه به افکار عمومی باشد سریع به اطلاع عموم مردم رسانده خواهد شد.

تشکیل کمیته قضایی برای بررسی دقیق پرونده فساد در فوتبال

رئیس کل دادگستری استان کرمان همچنین از تشکیل کمیته‌ای قضایی برای بررسی دقیق پرونده فساد در فوتبال خبر داد و گفت: امروز صبح در جلسه شورای معاونین دادگستری استان مصوب شد یک تیم پنج نفره شامل مسئولان قضایی استان و قضات با تجربه مامور شدند که به رفسنجان اعزام و این پرونده را با دقت لازم بررسی کنند و در این رابطه هم دقت در رسیدگی و هم عناوین اتهامی و دلایل و مدارک کاملاً مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: مبارزه با فساد یکی از مهمترین اولویت‌های دستگاه قضایی در استان کرمان است که برای رسیدن به این هدف، دستگاه قضایی نظارت‌های لازم را از سوی دادستان ها، معاونین قضایی دادگستری با استفاده از گزارشات نیرو‌های اطلاعاتی انتظامی و نظامی اعمال می‌کند.

نماینده عالی دستگاه قضایی در استان کرمان تصریح کرد: خوشبختانه در استان کرمان هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های اطلاعاتی، قضایی و انتظامی وجود دارد.

وی در پایان اعلام کرد: هرجا فساد کشف شود بی‌درنگ ورود خواهیم کرد و دستگاه قضایی استان کرمان بار‌ها اعلام کرده فساد خط قرمز عدلیه است و تاکید می‌شود با هرگونه فساد در هر نقطه‌ای از استان با دقت و سرعت لازم برخورد خواهد شد که ضمن بازدارنده بودن جنبه پیشگیرانه داشته باشد و درس عبرتی باشد برای مفسدین.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->